--2-- Unpas-mic-pentru-Tine---unul-Mare-pentru-mashina-TA!!!-INCEARCA! NEAMT


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 METABOND
vineri, 10 Mai 2024 | 5:59
 
 


Despre noi

Unpas mic-pentru Tine...unul Mare pentru mashina TA!!! INCEARCA!

reclama

  Unpas mic-pentru Tine...unul Mare pentru mashina TA!!! INCEARCA!

RETZETA METABOND – SOLUTZIA  VIITORULUI !!!

25% din energia Lumii se pierde prin frecare! Incredibil! În fiecare moment creşte cantitatea de energie folosită şi implicit creşte şi cantitatea de energie ce se pierde.

Ce putem face?Să scadem frecarea!Acest lucru a început să motiveze cercetătorii lumi întregi încă din anii 1950. Au conceput prima generaţie a soluţiilor pentru reducerea frecării prin care au obţinut un strat cu depunere pe metale foarte netede.

A doua generaţie au fost aditivele de uleiuri.

Atreia generaţie este alcătuit de produsele METABOND. Este un produs, care datorită proprietăţilor sale excepţionale înnobilează suprafeţele metalice în contact, expuse frecării, dar nu modifică calitatea fizico-chimică a uleiului. Deci nu este un aditiv, ci un produs cu total nou, ceea ce numim: înnobilator de suprafeţe.

METABOND sub presiune şi temperură intră în reacţie chimică cu metalele, înnobilează suprafeţele acestora. -Datorită durităţii şi netezimii sale acest strat protejează suprafaţa metalelor împotriva deteriorării chiar şi în condiţii de solicitare extremă. Asigură lubrifianţilor condiţii ideale de ungere. Suprafeţele în contact datorită netezimii lor se pot separa uşor cu ajutorul unui film omogen şi va scădea considerabil frecarea între aceste suprafeţe. Calităţile sale ecologice sunt probate de foarte multe teste.

Pentru comercializarea produselor METABOND am înfiinţat Reţeaua de Distribuţie Metabond care în două ţări în exclusivitate lucrează cu mai mult de 5000 colaboratori. Colaboratorii noştri îşi execută activitatea ca persoane juridice de sine stătătoare, iar după prestaţiiloe lor îşi încasează lunar comisioanele calculate pe baza Tabelului de Carieră care a fost alcătuit conform regulilor Multi Level Marketing (MLM). Numărul colaboratorilor creşte continuu, în Ungaria Metabond Ungaria S.R.L. lucrează cu aproape 20 depozite în afară de cele două depozite centrale, iar în România aprovizionarea este asigurată de S.C. METABOND ROMANIA S.R.L. prin mai mult de 20 de depozite de sine stătătoare.

Dacă Dvs. Vă decideţi să cumpăraţi un produs METABOND, nu veţi fi doar proprietarul unui înnobilator de suprafeţe. Veţi beneficia de prestaţiile oferite de colaboratorii Reţelei de Distribuţie Metabond: suport tehnic cazual, deservire, predarea informaţiilor, posibilităţi fantastice.

Protejaţi mediul înconjurător, bucuraţi-Vă de avantajele oferite de produsele noastre şi posibilităţile de afacere asigurate!Cool

DESPRE METABOND

METABOND este cea mai buna tehnologie pentru tratarea si protectia motorului impotriva uzurii.

Intra in reactie chimica cu metalul, formand pe suprafetele supuse solicitarii, o pelicula de un singur strat molecular, care are scopul de a durifica si de a netezi suprafetele, obtinand conditii ideale pentru a favoriza alunecarea, datorita celui mai mic coeficient de frecare.

In consecinta, se obtine o micsorare de energie pierduta pentru frecare, o marire de putere a motorului si o micsorare a consumului de carburant.

Produsele METABOND M, C, GOLD, OLD SPEZIAL, se aleg dupa uzura motorului, se auduga in lubrifiant, fara a schimba deloc calitatile, si foloseste ulei numai pentru a fi transportati pe suprafetele metalice, unde actioneaza din cauza temperaturii si presiunii ridicate.

Produsele sunt ecologice, si folosirea lor favorizeaza o drastica reducere de emisie a gazelor toxice.

Este recomandat pentru toate tipuri de motoare: automobile, motociclete, camioane, autobuze, trenuri, metrouri, vapoare, barci, avioane, etc.

Produsele METABOND sunt cel mai bun TUNING pentru motoare, folosite cu rezultate excelente indiferite sporturi de competitie.

Prin aditivele pentru carburanti MEGALENE (pentru benzina) si MEGASEL (pentru motorina), se ajunge sa trateze suprafetele imposibil de ajuns, ca de exemplu pistoane, cilindri, chiulosa, carburator, pompe de injectie, supape, si sa protejeze impotriva uzurii.

Un motor nou tratat de la inceput cu METABOND va avea o durata de viata tripla decit fara tratament.

Produsele METABOND sunt folosite in toate dominiile unde sunt piese metalice supuse frecarii si uzurii: in linii de productie a industriei, masini agricole, tractoare, masini de forta, masini si utilaje de constructie si de mina, macarale, instalatie si sisteme de actionare pentru nave, cutie de viteza, diferentiale, angranaje, transmisie, rulmenti, planetare, presgarnituri, lagare de alunecare si rostogolire, articulatii, osii flexibile, pompe de apa, sisteme automate de ungere, etc.

Sunt si sprayuri METABOND, folositi in articulatii, fierastraie cu lant, instalatii de nituire, masini de taiat filete, instalatii de presare la rece, unelte pentru formare, burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierastraie, freze, cutite de strung si raboteze, instalatii de laminat metale, motoare si instalatii electrice, broaste, zavoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit, masini si aparate unde nu trebuie uns nici patat ca in tipografie si in industrie de confectie, etc.

Trateaza suprafata metalica durificand-o si prelungind viata lor de folosire cu consecinta micsorarea costurilor si marire productivitatii, datorita micsorarii perioadelor de nefunctionare a masinilor.

Este cunoscut ca cel putin 25% din productie mondiala de energie vine pierduta din cauza fortei de frecare si cel putin 2% de PIL-ul vine risipit pentru problemele tribologice (Tribologie este stiinta care studiaza fenomenele de frecare si uzura).

METABOND este prieten a mediului si a vietii pe pamint care ne poate ajuta sa reducem acesta enorma risipa de energie pentru avantajul omului si a viitorului ei.

 


IMAGINI



 
 
CONTACT METABOND

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X